Denne side bruger cookies og lignende metoder til at analysere onlinetrafik, personligt indhold, indhold på sociale medier samt annoncer. Læs mere. Administrere dine indstillinger.

Expedia genererer værdifulde internationale reservationer

Hotel Kazurabashi, Japan

Vi startede samarbejdet med Expedia for at kunne tiltrække internationale rejsende til vores ryokan, fordi Expedia tilbyder eksponering gennem mange kendte varemærker som Hotels.com, Travelocity og trivago.

20% af vores reservationer er nu fra internationale rejsende

Eiji Taniguchi
CEO

Siden vi indledte samarbejdet med Expedia, er 20% af vores reservationer nu fra internationale rejsende.

Gæster, der reserverer et ophold hos os gennem Expedia-koncernens hjemmesider, kommer ofte fra veludviklede asiatiske lande, såsom Hongkong og Singapore, og de er på jagt efter de bedste overnatningssteder og tjenester.

Med Expedia behøver vi ikke at bekymre os om, at gæster ikke dukker op til deres reservationer, fordi vi valgte betalingsmodellen Expedia Collect, hvor betaling sker på reservationstidspunktet. Og ved at benytte vores Channel Manager kan vi administrere vores priser og tilgængelighed uden problemer.

Expedia PartnerCentral gør det muligt for hotelejere at administrere deres ejendomme på tværs af Expedias portefølje af varemærker og tilbyder adskillige brugbare værktøjer. Vores score for færdiggørelse af ejendomsoplysninger fortæller os, hvor attraktiv vores ryokan er for potentielle kunder, og med funktionen “Udvalgte konkurrenter” får vi oplysninger om andre ejendomme omkring os.  Når vi ønsker at oprette en kampagne, skal vi blot vælge en periode og en rabatprocent. Alt dette gør det nemt at administrere vores ejendom gennem Expedia PartnerCentral.

Flere succeshistorier

Expedia-kampagner hjælper med at øge antallet af reservationer

Le Grand Karuizawa, Japan

Læs artiklen

Længere reservationsperiode med Expedia

Keiryuso Shiorie, Japan

Læs artiklen

Hotelkoncern forbedrer deres gennemsnitlige værelsespris gennem samarbejde med Expedia

Royal Cliff Hotels Group, Thailand

Læs artiklen