Denne side bruger cookies og lignende metoder til at analysere onlinetrafik, personligt indhold, indhold på sociale medier samt annoncer. Læs mere. Administrere dine indstillinger.

Expedia-kampagner hjælper med at øge antallet af reservationer

Le Grand Karuizawa, Japan

I april 2016 besluttede vi at begynde og samarbejde med Expedia efter en tilstrømning af international turisme på markedet Kontraktprocessen var enkel; du skal blot bekræfte online samt udfylde oplysninger om værelsestyper og prisplaner. Derefter oprettede Expedia det hele for os. Efter vi var blevet oprettet, uploadede vi blot priser og tilgængelighed gennem vores Channel Manager, hvorpå vores hotel blev aktiveret. Ved at vælge forretningsmodellen Expedia Collect reducerede vi risikoen for reservationer med manglende fremmøde.

Efter at have benyttet os af kampagner i Expedia PartnerCentral steg antallet af reservationer drastisk

Hideo Maruyama

General Manager

Efter at have benyttet os af kampagner i Expedia PartnerCentral, som tilbyder en række administrationsværktøjer for hotelejere, steg antallet af reservationer drastisk. Vi fik rigtig god respons, efter vi oprettede tilbud kun for medlemmer. Disse kampagner bidrager til at gøre vores ejendom mere attraktiv for Expedia-medlemmer ved at tilbyde eksklusive fordele, hvilket hjalp os med at få flere reservationer. Sammenlignet med indenlandske online rejsebureauer har vi opdaget, at Expedia genererer reservationer med længere reservationsperioder. 40% af vores reservationer har nu en reservationsperiode på mere end 30 dage.

Selvom vores hotel er blevet aktiveret, er Expedias supportteam stadig klar til at hjælpe med at opdatere værelsestyper, pristyper og kampagner.

Flere succeshistorier

Expedia genererer værdifulde internationale reservationer

Hotel Kazurabashi, Japan

Læs artiklen

Længere reservationsperiode med Expedia

Keiryuso Shiorie, Japan

Læs artiklen

Hotelkoncern forbedrer deres gennemsnitlige værelsespris gennem samarbejde med Expedia

Royal Cliff Hotels Group, Thailand

Læs artiklen