Denne side bruger cookies og lignende metoder til at analysere onlinetrafik, personligt indhold, indhold på sociale medier samt annoncer. Læs mere. Administrere dine indstillinger.

Hotelkoncern forbedrer deres gennemsnitlige værelsespris gennem samarbejde med Expedia

Royal Cliff Hotels Group, Thailand

Vores online-produktion steg med mere end 50% i 2016

Nuegruthai Thumwonk
Revenue Director

Vi besluttede os for at indlede et samarbejde med Expedia, fordi vi ønskede at matche online-efterspørgslen og øge opmærksomheden om vores ejendomme på et globalt plan. Efter et par måneders samarbejde steg antallet af reservationer betydeligt. De reservationer, der blev foretaget gennem Expedia, bidrog til vores samlede online-indtjening og hjalp os med at opnå bedre gennemsnitlige værelsespriser. Vores samarbejde med Expedia har nu varet i 10 år.

Expedia PartnerCentral er et konsolideret værktøj for hotelpartnere, som hjælpe hotelejere med at administrere deres ejendomme 24 timer i døgnet på tværs af deres portefølje af rejsehjemmesider. Hjemmesiden tilbyder mange nyttige funktioner, der gør det muligt at oprette, administrere og gennemgå produktionen af hver enkelt salgskampagne, vi kører hos Expedia. Derudover får vi markedsindsigt med funktionen “Udvalgte konkurrenter”, hvilket hjælper os med at træffe beslutninger nu og her om priser og kampagner.

Market Management-teamet kommer også med information om markedet og tilbyder råd om online salgsstrategier. Vores online-produktion steg med mere end 50% i 2016 takket være Expedias hårde arbejde, support og samarbejde.

Flere succeshistorier

Expedia-kampagner hjælper med at øge antallet af reservationer

Le Grand Karuizawa, Japan

Læs artiklen

Expedia genererer værdifulde internationale reservationer

Hotel Kazurabashi, Japan

Læs artiklen

Længere reservationsperiode med Expedia

Keiryuso Shiorie, Japan

Læs artiklen