Denne side bruger cookies og lignende metoder til at analysere onlinetrafik, personligt indhold, indhold på sociale medier samt annoncer. Læs mere. Administrere dine indstillinger.

Længere reservationsperiode med Expedia

Keiryuso Shiorie, Japan

Vi besluttede at samarbejde med Expedia for at kunne sælge vores ledige værelser til internationale rejsende i weekenden og uden for sæson. Vores samarbejde begyndte i december 2016. Siden da har vi set en stor stigning i reservationer fra internationale gæster.

Vi har oplevet en stigning i reservationer fra internationale gæster

Yuta Saito

CEO

Det tog ikke lang tid, før vi fik vores første reservation gennem Expedia. Vi er begyndt at modtage reservationer længere tid i forvejen; helt op til to måneder længere. Eftersom antallet af anmeldelser er steget, har dette også bidraget til flere reservationer. Expedia PartnerCentral er en platform, der tilbyder en række værktøjer, som hjælper samarbejdspartnere med at administrere deres ejendomme på tværs af Expedias portefølje af varemærker. Efter at have arbejdet med Expedia i kun en måned begyndte vi at deltage i sæsonbaserede kampagner gennem Expedia PartnerCentral.

Expedias supportcenter leverer den mest dedikerede støtte sammenlignet med alle internationale online rejsebureauer i Japan. Jeg er taknemmelig for Expedias hurtige svar på mine forespørgsler og vil gerne fortsætte med at arbejde med Expedia på lang sigt.

Flere succeshistorier

Expedia-kampagner hjælper med at øge antallet af reservationer

Le Grand Karuizawa, Japan

Læs artiklen

Expedia genererer værdifulde internationale reservationer

Hotel Kazurabashi, Japan

Læs artiklen

Hotelkoncern forbedrer deres gennemsnitlige værelsespris gennem samarbejde med Expedia

Royal Cliff Hotels Group, Thailand

Læs artiklen