Tämä sivusto käyttää evästeitä ja muuta vastaavaa teknologiaa analyyseihin, personointiin, sosiaalisen median toimintoihin ja mainontaan. Lue lisää. Muokkaa asetuksiasi.

Expedia tuo arvokkaita kansainvälisiä varauksia

Hotel Kazurabashi, Japani

Liityimme Expediaan houkutellaksemme ryokaniimme ulkomaisia asiakkaita, sillä Expedia tarjoaa näkyvyyttä useiden tunnettujen brändien sivustoilla, esimerkiksi Hotels.comissa, Travelocityssä ja trivagossa.

“20 % kaikista varauksistamme tulee nyt ulkomaisilta asiakkailta.”

Eiji Taniguchi
CEO

Expediaan liittymisen ansiosta 20 % kaikista varauksistamme tulee nyt ulkomaisilta asiakkailta.

Expedia-ryhmän verkkosivustojen kautta majoitusliikkeeseemme varauksen tekevät asiakkaat tulevat usein kehittyneistä Aasian maista, kuten Hongkongista ja Singaporesta, ja heille ensiluokkainen majoitus ja palvelut ovat tärkeitä.

Expedian ansiosta meidän ei tarvitse huolehtia varauksen tehneiden asiakkaiden tulematta jäämisestä, sillä olemme valinneet Expedia Collect -maksutavan, jossa maksu peritään varauksentekovaiheessa. Lisäksi Channel Manageria käyttämällä olemme voineet hallita hintojamme ja saatavuuttamme tähän asti ilman minkäänlaisia ongelmia.

Expedia Group Partner Central antaa hotellinpitäjille mahdollisuuden hallita majoitusliikkeitään kaikilla Expedian sivustoilla, minkä lisäksi se antaa hotellinpitäjän käyttöön useita hyödyllisiä työkaluja. Sisältöpisteiden ansiosta tiedämme, kuinka houkutteleva ryokanimme on potentiaalisille asiakkaille, ja kilpailullinen ryhmä antaa tietoa muista majoitusliikkeistä lähialueilla. Kun haluamme asettaa mainoskampanjan, meidän tarvitsee vain valita ajanjakso ja alennusprosentti. Kaikki tämä tekee majoitusliikkeemme hallinnasta Expedia Group Partner Centralissa nopeaa ja helppoa.

Lisää menestystarinoita

Expedian mainoskampanjat auttavat lisäämään varausmääriä

Le Grand Karuizawa, Japani

Lue artikkeli

Pidemmät varausajat Expedian kautta

Keiryuso Shiorie, Japani

Lue artikkeli

Hotelliryhmän keskihinta paranee Expedia-kumppanuuden avulla

Royal Cliff Hotels Group, Thaimaa

Lue artikkeli