Tämä sivusto käyttää evästeitä ja muuta vastaavaa teknologiaa analyyseihin, personointiin, sosiaalisen median toimintoihin ja mainontaan. Lue lisää. Muokkaa asetuksiasi.

Expedian mainoskampanjat auttavat lisäämään varausmääriä

Le Grand Karuizawa, Japani

Päätimme aloittaa yhteistyön Expedian kanssa huhtikuussa 2016, sillä ulkomaalaisten asiakkaiden määrä markkinoilla oli lisääntynyt. Sopimuksenteko oli helppoa, meidän piti vain tehdä vahvistus verkossa sekä täyttää huonetyyppien ja hintakoodien tiedot, minkä jälkeen Expedian loi nämä puolestamme. Kun meidät oli lisätty järjestelmään, latasimme hintamme ja saatavuutemme Channel Managerimme kautta, minkä jälkeen hotellimme julkaistiin. Vähensimme no show -varausten riskiä valitsemalla Expedia Collect -liiketoimintamallin.

Käytettyämme Expedia Group Partner Central myynninedistämistoimintoa varausmäärämme kasvoivat dramaattisesti.

Hideo Maruyama

General Manager

Varausmäärämme kasvoivat dramaattisesti käytettyämme myynninedistämistoimintoa Expedia Group Partner Centralissa, joka tarjoaa hotellinpitäjille lukuisia työkaluja majoitusliikkeen hallintaan. Saimme hyviä tuloksia luotuamme vain jäsenille tarkoitettuja tarjouksia. Nämä kampanjat auttavat lisäämään majoitusliikkeen houkuttelevuutta Expedian jäsenille tarjoamalla vain jäsenille tarkoitettuja etuja ja kanta-asiakaspisteitä. Tämä auttoi meitä saamaan enemmän varauksia. Mielestämme Expedian kautta tulleissa varauksissa on pidemmät varausajat kotimaisiin verkkomatkatoimistoihin verrattuna. Meidän varauksistamme 40 prosentilla on nyt yli 30 päivän varausaika.

Hotellimme on jo julkaistu, mutta Expedian tukitiimi on edelleen aina käytettävissä ja valmiina auttamaan huonetyyppien, hintakoodien ja kampanjoiden päivittämisessä.

Lisää menestystarinoita

Expedia tuo arvokkaita kansainvälisiä varauksia

Hotel Kazurabashi, Japani

Lue artikkeli

Pidemmät varausajat Expedian kautta

Keiryuso Shiorie, Japani

Lue artikkeli

Hotelliryhmän keskihinta paranee Expedia-kumppanuuden avulla

Royal Cliff Hotels Group, Thaimaa

Lue artikkeli