Tämä sivusto käyttää evästeitä ja muuta vastaavaa teknologiaa analyyseihin, personointiin, sosiaalisen median toimintoihin ja mainontaan. Lue lisää. Muokkaa asetuksiasi.

Hotelliryhmän keskihinta paranee Expedia-kumppanuuden avulla

Royal Cliff Hotels Group, Thaimaa

Päätimme liittyä Expediaan, koska halusimme päästä osalliseksi verkossa tapahtuvasta kysynnästä ja lisätä majoitusliikkeemme näkyvyyttä maailmanlaajuisesti. Muutaman kuukauden yhteistyön jälkeen varausmäärämme kasvoivat merkittävästi. Expedia-varaukset vaikuttivat verkkotuloihimme ja auttoivat meitä saavuttamaan paremmat keskihinnat. Yhteistyömme Expedian kanssa on kestänyt nyt kymmenen vuotta.

Verkon kautta saamiemme varausten tuotto kasvoi 50 % vuonna 2016

Nuegruthai Thumwonk
Revenue Director

Expedia PartnerCentral on hotellikumppaneille tarkoitettu työkalu, jonka avulla he voivat hallita majoitusliikkeitään milloin tahansa kaikilla Expedian varaussivustoilla. Tämä alusta tarjoaa useita hyödyllisiä ominaisuuksia, joiden avulla voimme luoda, hallita ja tarkastella jokaisen Expedian kautta luomamme mainoskampanjan tuloksia. Lisäksi voimme nähdä kilpailullisen ryhmämme markkinatiedot, mikä todellakin auttaa meitä tekemään reaaliaikaisia päätöksiä hintojemme ja kampanjoidemme suhteen.

Market Management -tiimi tarjoaa myös markkinatietoja ja apua verkkomyyntistrategioiden suhteen. Verkon kautta saamiemme varausten tuotto nousi yli 50 % vuonna 2016 Expedian kovan työn, tuen ja kumppanuuden ansiosta.

Lisää menestystarinoita

Expedian mainoskampanjat auttavat lisäämään varausmääriä

Le Grand Karuizawa, Japani

Lue artikkeli

Expedia tuo arvokkaita kansainvälisiä varauksia

Hotel Kazurabashi, Japani

Lue artikkeli

Pidemmät varausajat Expedian kautta

Keiryuso Shiorie, Japani

Lue artikkeli