Tämä sivusto käyttää evästeitä ja muuta vastaavaa teknologiaa analyyseihin, personointiin, sosiaalisen median toimintoihin ja mainontaan. Lue lisää. Muokkaa asetuksiasi.

Pidemmät varausajat Expedian kautta

Keiryuso Shiorie, Japani

Päätimme rekisteröityä Expediaan voidaksemme täyttää vapaana olevat huoneet viikolla ja sesongin ulkopuolella ulkomaisten asiakkaiden avulla. Aloitimme yhteistyön Expedian kanssa joulukuussa 2016. Siitä lähtien olemme nähneet suurta kasvua ulkomailta tulevien asiakkaiden määrässä.

Ulkomailta tulevien asiakkaiden tekemien varausten määrä on kasvanut

Yuta Saito

CEO

Ei kestänyt kauaa ennen kuin saimme ensimmäiset varauksemme Expedian kautta. Olemme alkaneet saada varauksia pidemmällä varausajalla, jopa kahden kuukauden päähän. Saamiemme arvostelujen määrän lisääntyminen on myös vaikuttanut varausmäärien kasvuun. Expedia PartnerCentral on alusta, joka tarjoaa yhteistyökumppaneiden käyttöön useita erilaisia työkaluja, jotka auttavat heitä hallitsemaan majoitusliikkeitään Expedian brändien sivustoilla. Kuukausi Expediaan liittymisemme jälkeen aloimme luoda sesonkikampanjoita Expedia PartnerCentralin kautta.

Expedian tukikeskus tarjoaa kaikista omistautuneinta tukea muihin Japanissa toimiviin kansainvälisiin verkkomatkatoimistoihin verrattuna. Olen kiitollinen Expedialle heidän nopeista vastauksistaan pyyntöihini, ja haluaisin jatkaa yhteistyötä Expedian kanssa vielä pitkälle tulevaisuuteen.

Lisää menestystarinoita

Expedian mainoskampanjat auttavat lisäämään varausmääriä

Le Grand Karuizawa, Japani

Lue artikkeli

Expedia tuo arvokkaita kansainvälisiä varauksia

Hotel Kazurabashi, Japani

Lue artikkeli

Hotelliryhmän keskihinta paranee Expedia-kumppanuuden avulla

Royal Cliff Hotels Group, Thaimaa

Lue artikkeli