Tämä sivusto käyttää evästeitä ja muuta vastaavaa teknologiaa analyyseihin, personointiin, sosiaalisen median toimintoihin ja mainontaan. Lue lisää. Muokkaa asetuksiasi.

Varausmäärien lisääminen hiljaisempina aikoina

Atlantis Oceanfront Inn, Yhdysvallat

Massachusettsissa, tarkemmin sanottuna Gloucesterin rannikolla Good Harbor Beachillä sijaitseva Atlantis Oceanfront Inn tarjoaa 40 huonetta, joista kaikista avautuu upea näköala valtamerelle. Toukokuusta lokakuuhun auki oleva hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden meriaiheisiin aktiviteetteihin, kuten uintiin, valaiden katseluun ja melontaan, minkä lisäksi hotellista on helppo pääsy Gloucesterin viehättävän keskustan ostosalueille ja ravintoloihin.

Näkyvyys on kaiken a ja o – yhteistyö Expedian kanssa on auttanut meitä kasvattamaan markkinointiamme verkossa ja saamaan enemmän varauksia hiljaisina aikoina.

Jane Fredrick
Operations Manager Atlantis Oceanfront Inn

Jane Fredrick on työskennellyt Atlantisille yli 19 vuoden ajan, pääasiassa toimintapuolella, ja hän on nähnyt hotellin kehityksen. Hän muistaa, kuinka hotelli vielä vähän aikaa sitten hoiti markkinoinnin ostamalla mainostilaa ja tuottamalla paperisia mainoksia. Hänen mukaansa hotellilla on nyt oma verkkosivusto, jolla esitellään alueen kauniita näköaloja, minkä lisäksi hotelli on panostanut hakukoneoptimointiin ja luonut hiljattain omat Facebook- ja Instagram-sivunsa. ”Houkutellaksemme asiakkaita meidän on pysyttävä trendien harjalla ja tiedettävä, kuinka matkailijat löytävät ja varaavat yöpymisensä”, Jane sanoo. Useita vuosia sitten Jane alkoi tutkia tarkemmin kumppanuusmahdollisuuksia, sillä hotellin oli kasvatettava hiljaisempien aikojen varausmääriä ja saatava enemmän näkyvyyttä verkossa. ”Nykymaailmaa tarkastellessa tulee selväksi, että ihmiset tarvitsevat mahdollisuuden varata verkossa”, hän kertoo.

Yhteistyö

Jane oli kuullut Expediasta, mutta hän epäröi aluksi perehtyä tähän mahdollisuuteen tarkemmin. ”Kun on tottunut tekemään kaiken itse, tekemään myynnin itse, on vaikea luottaa jonkun muun panostavan yhtä suurella sydämellä omaan liiketoimintaan”, Jane sanoo. ”Emme myöskään halunneet luopua liian suuresta osasta tulojamme.” Hän muistelee, kuinka ensimmäisten tapaamisten aikana Expedian Market Managerit näyttivät hänelle koko prosessin vaihe vaiheelta ja olivat halukkaita auttamaan Janea pääsemään eroon peloista.

Atlantis aloitti yhteistyön Expedian kanssa kesäkuussa 2014. Kumppanuus oli aluksi pienimuotoista, ja Atlantis julkaisi vain muutamia huoneita. Hotelli oli huolissaan ylivaraustilanteista, sillä asiakaspalvelu on Atlantisin ykkösprioriteetti. ”Vastaanottotiskimme on hotellin sydän, johon haluamme keskittää parhaan asiakaspalvelumme”, Jane sanoo. Kun hän integroi Expedian hotellin käyttöjärjestelmään, muutos oli merkittävä: varausprosessin seuraamisesta tuli helpompaa ja majoitusliikkeen hallinnasta tehokkaampaa. Hänen kokemuksesta Market Management -tiimin kanssa auttoi häntä myös suhtautumaan luottavaisemmin mielin Expediaan. ”Expedian Market Management -tiimin tarjoama asiakaspalvelu on uskomatonta. Voin soittaa milloin tahansa, ja toisessa päässä on aina joku vastaamassa kysymyksiini.” Hänen luottamustaan tiimiin vahvistaa vielä se, että tiimi auttaa häntä pysymään kilpailukykyisenä markkinoilla.

Näkyvyys/markkinointi

Liityttyään Expediaan Atlantis on kasvattanut näkyvyyttään asiakkaille, jotka eivät muuten hotellia löytäisi. ”Näkyvyys on kaiken a ja o – yhteistyö Expedian kanssa on auttanut meitä kasvattamaan markkinointiamme verkossa ja saamaan enemmän varauksia hiljaisina aikoina”, Jane sanoo. ”Olemme saaneet asiakkaita, joita emme olisi tavoittaneet aikaisemmin ollenkaan, ja nähneet kasvua nuorempien asiakkaiden määrässä Expedian kautta.” Expedian avulla Atlantis on pystynyt esittelemään asiakkaille alueen upeita maisemia ja lukuisia aktiviteettimahdollisuuksia. ”Expedia ja sivustomme esittelevät sijaintimme kaikessa kauneudessaan”, Jane kertoo. ”Hotellin kulman takaa avautuva merinäköala saa ihoni aina uudelleen kananlihalle, ja haluan välittää saman kokemuksen asiakkaillemme.”

Varausmäärien kasvu

Expediaan liittymisen jälkeen Atlantis on nähnyt merkittävää kasvua viime hetken varauksissa. ”Kun tarkistamme varaustilanteen 1–2 päivää ennen yöpymispäivää, huomaamme usein saaneemme ainakin viisi varausta lisää”, hän kertoo. ”Arvostan Expedian asiakkaille tarjoamaa mahdollisuutta tehdä varaus itselle mieluisalla tavalla ja itselle sopivaan aikaan.”

Jane on tietoinen siitä, että muuttuvien paikallisten markkinoiden vuoksi hänen on pysyttävä kilpailukykyisenä. Hän haluaa olla siellä, missä asiakkaatkin. Hän ymmärtää, että ihmiset haluavat nähdä erilaista markkinointia kuin aiemmin. ”Saadakseen asiakkaita hotellin on pysyttävä ajassa mukana, ja Expedia on juuri se työkalu, jota ihmiset käyttävät hotellien varaamiseen. Ollakseen menestyksekäs on oltava merkityksellinen ja läsnä siellä, missä asiakkaatkin”, Jane sanoo.

Katse tulevaan

Tänä vuonna Atlantis haluaa Expedian ottavan selvää mahdollisuuksista, joiden avulla hotelli voi optimoida tulonsa. Expedian kanssa saadun kokemuksen jälkeen Jane tuntee edelleen olevansa se, jolla on kaikki ohjat käsissään, nyt hän vain tuntee saavansa enemmän apua. ”Ei pidä pelätä sitä, että majoitusliikkeesi siirtyisi jonkun toisen hallintaan. Päinvastoin, olet edelleen oman liiketoimintasi pomo”, hän vakuuttaa.

Tulevan vuoden osalta Jane kertoo tukeutuvansa Market Managereidensa asiantuntijuuteen ja siihen, että he auttavat häntä menestymään. Hän neuvoo käyttämään ”Market Managereita työkaluna ja apuna määrittelemään ne asiat, jotka haluat saavuttaa yhteistyökumppanuuden kautta. Expediassa loistavaa on se, että he räätälöivät palvelunsa sinun tarpeisiisi sopiviksi. Minun piti edetä hitaammin ja sopeutua käyttämään verkkomatkatoimistoja, ja he tukivat minua siinä.”

Lisää menestystarinoita

Expedian mainoskampanjat auttavat lisäämään varausmääriä

Le Grand Karuizawa, Japani

Lue artikkeli

Expedia tuo arvokkaita kansainvälisiä varauksia

Hotel Kazurabashi, Japani

Lue artikkeli

Pidemmät varausajat Expedian kautta

Keiryuso Shiorie, Japani

Lue artikkeli