Tämä sivusto käyttää evästeitä analytiikkaan, navigointiin ja mainontaan. Jatkamalla sivuston käyttöä tai valitsemalla ”Hyväksyn”, hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

Partner Central -sivuston yksityisyydensuojakäytäntö

 

Muokattu viimeksi: 10. huhtikuuta 2018

Tutustu tietosuojakäytäntöihimme lukemalla tämä asiakirja (”Yksityisyydensuojakäytäntö”). Hyväksyt tässä asiakirjassa kuvatut käytännöt, kun kirjaudut Partner Central -sivustolle tai vierailet sillä, mukaan lukien rajoituksetta osoitteet https://www.expediapartnercentral.com, https://discover.expediapartnercentral.com, ja https://join.expediapartnercentral.com (näistä käytetään jäljempänä yhteisnimitystä ”Sivusto”).

 

Mitä tietoja keräämme sinusta

Yleistä. Vastaanotamme ja tallennamme kaikki Sivuston kautta tai muulla tavoin meille toimittamasi tiedot. Niiden joukossa on tietoja, joista sinut voidaan tunnistaa (”henkilötiedot”), kuten etu- ja sukunimesi, puhelinnumerosi ja posti- sekä sähköpostiosoitteesi. Saatamme myös toisinaan saada henkilötietojasi sekä muita sinua koskevia tietoja konserniyhtiöiltämme, liikekumppaneiltamme tai muista ulkopuolisista lähteistä. 

Automaattisesti kerätyt tiedot. Kun vierailet Sivustolla, keräämme joitakin tietokonettasi ja Sivuston käyttöäsi koskevia tietoja automaattisesti. Saatamme esimerkiksi kerätä IP-osoitteesi ja tietoja siitä, millä selainohjelmistoilla (esim. Google Chrome, Firefox, Safari tai Internet Explorer) käytät Sivustoa tai miltä sivustolta saavuit Sivustollemme. Jos paikallinen laki tämän sallii, voimme myös kerätä Sivustolla näytettyihin tietokenttiin antamiasi tietoja, kuten sähköpostiosoitteesi tai käyttäjätunnuksesi. Lisäksi voimme kerätä tietoja muista toimistasi Sivustolla, kuten tarkastelemistasi matkoista ja tekemistäsi varauksista. Automaattisen tiedonkeruun tarkoituksena on mukauttaa Sivusto tarpeisiisi ja estää petokset. Saat lisätietoja jäljempänä olevasta Evästeet ja muut tekniikat -osiosta.

 

Miten käytämme tietojasi

Käytämme sinua koskevia tietoja seuraaviin yleisiin tarkoituksiin: pyytämiesi tuotteiden ja palveluiden toimittaminen, viestien lähettäminen sinulle, kysymyksiisi ja kommentteihisi vastaaminen, tuotteidemme, palveluidemme ja Sivuston kiinnostavuuden mittaaminen sekä edellisten kehittäminen, Sivuston mukauttaminen tarpeisiisi, tietojen pyytäminen sinulta esimerkiksi kyselyiden kautta, kiistojen selvittäminen, ongelmien ratkaiseminen, kielletyn tai mahdollisesti laittoman toiminnan ehkäiseminen, selvittäminen ja estäminen, Sivuston käyttöehtojen toimeenpaneminen sekä omaan liiketoimintaamme liittyvät toimenpiteet tai muut tarkoitukset, joista ilmoitetaan tietojen keräämisen yhteydessä.

Sähköpostiviestintä. Haluamme, että sinun olisi mahdollisimman helppo hyödyntää Sivustomme suomat mahdollisuudet. Tästä syystä voimme esimerkiksi lähettää sinulle sähköpostiviestejä, joissa on tietoja, joiden oletamme kiinnostavan sinua. Mielestämme näissä viesteissä on hyödyllisiä tietoja Expedian kumppaneille Sivuston kautta tarjotuista mahdollisuuksista. Huomaathan, että kaikkiin lähettämiimme sähköpostiviesteihin sisältyy mahdollisuus lopettaa viestien vastaanottaminen.

Tutustu jäljempänä olevaan kohtaan ”Mukautettujen mainosten näyttäminen / omat valintasi”.

 

 

Kenelle jaamme tietojasi

Voimme jakaa tietosi seuraavien tahojen kanssa ja seuraavanlaisissa tilanteissa:

  • Ulkopuoliset palveluntarjoajat, jotka tarjoavat puolestamme palveluita tai toimintoja. Näitä voivat olla esimerkiksi luottokorttitietojen käsittely, liiketoiminnan analysointi, asiakaspalvelu, markkinointi, kyselyiden ja arvontojen järjestäminen tai petosten ehkäisy. Saatamme myös myöntää ulkopuolisille palveluntarjoajille oikeuden kerätä tietoja puolestamme esimerkiksi Sivuston toimintojen ylläpitämiseen tai sinulle räätälöityjen verkkomainosten toimittamiseen. Ulkopuoliset palveluntarjoajat voivat käsitellä ja kerätä vain sellaisia tietoja, joita he tarvitsevat tehtäviensä suorittamiseen. He eivät saa jakaa tai käyttää tietoja mihinkään muuhun tarkoitukseen,  ja heitä vaaditaan noudattamaan samoja tietosuojakäytäntöjä, joita itsekin noudatamme.
  • Jos haasteet, oikeuden määräykset tai muut oikeustoimet niin edellyttävät, tai jos tietojen jakaminen on tarpeen juridisten oikeuksiemme selvittämiseksi tai turvaamiseksi tai kanteilta suojautumiseksi, tai jos laki jostakin muusta syystä niin edellyttää. Tällaisissa tapauksissa pidätämme itsellämme oikeuden esittää oikeudellisen vastalauseen, vedota oikeuksiimme tai luopua niistä.
  • Jos katsomme tarpeelliseksi selvittää, estää tai ryhtyä toimenpiteisiin laittoman tai laittomiksi epäillyn toiminnan vuoksi tai suojata ja puolustaa yrityksemme, Sivuston, asiakkaidemme tai muiden tahojen oikeuksia, omaisuutta ja turvallisuutta.
  • Konserniimme kuuluvat yritykset.  Jos konserniyhtiömme voivat käyttää tietojasi, yhtiöt noudattavat tietoja käsitellessään käytäntöjä, jotka ovat vähintään yhtä tiukasti rajoitettuja kuin tämä Yksityisyydensuojakäytäntö.
  • Yritysjärjestelyjen, kuten yrityskauppojen, fuusion, yhdistymisen tai omaisuuden myynnin yhteydessä tai siinä epätodennäköisessä tapauksessa, että yritys ajautuu konkurssiin.
  • Suostumuksellasi.
  • Muissa kuin edellä mainituissa tapauksissa saat ilmoituksen, jos henkilötietojasi jaetaan ulkopuolisille tahoille, ja voit valita, haluatko estää tietojen jakamisen.

Voimme jakaa nimettömiä tietoja joko sellaisinaan tai yhdistettyinä ulkopuolisille tahoille, kuten mainostajille ja sijoittajille. Tällaisten tietojen joukossa ei ole henkilötietoja, ja tietoja käytetään vain sellaisen sisällön ja palveluiden kehittämiseen, joiden uskomme kiinnostavan käyttäjiä.

 

 

OMAT VALINTASI JA KIELTÄYTYMINEN

Voit muuttaa viestien vastaanottoasetuksia tai kieltäytyä vastaanottamasta lähettämiämme mainosviestejä milloin tahansa noudattamalla sähköpostiviestissä olevia ohjeita tai vastaamalla viestiin ilmoituksella, josta käy ilmi, ettet halua vastaanottaa viestejä. Teemme tämän jälkeen pyytämäsi muutokset.  Pidätämme itsellämme oikeuden lähettää sinulle sähköpostitse tärkeitä ilmoituksia, vaikka olisitkin ilmoittanut, ettet halua saada meiltä sähköpostia.  Huomaathan myös, että saatamme säilyttää joitakin sinua koskevia tietoja esimerkiksi analysointi- tai arkistointitarkoituksiin.

  • Voit halutessasi olla toimittamatta meille mitä tahansa tietoja, mutta tiedot saattavat olla välttämättömiä Partner Centraliin liittymiseksi tai joidenkin Sivustolla olevien toimintojen käyttämiseksi.
  • Kaikissa lähettämissämme sähköpostiviesteissä annetaan mahdollisuus lopettaa viestien vastaanottaminen. Huomaathan, että pidätämme itsellämme oikeuden lähettää sinulle muita viestejä, kuten palvelutiedotteita, hallinnollisia viestejä sekä kyselyitä, jotka liittyvät käyttäjätiliisi tai ostotapahtumiisi Sivustolla, etkä voi kieltäytyä tällaisten viestien vastaanottamisesta.
  • Useimpien selainten ohjevalikossa kerrotaan, miten uusien evästeiden hyväksyminen estetään selaimessa, miten selain asetetaan ilmoittamaan uusien evästeiden vastaanottamisesta tai miten evästeet otetaan kokonaan pois käytöstä. Huomaathan, että jos et hyväksy tämän Sivuston evästeitä, et voi käyttää kaikkia sen osia.

Evästeet ja muut tekniikat

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka voidaan tallentaa tietokoneesi kiintolevylle (jos tätä ei ole estetty selaimessa).  Sivustollamme käytetään evästeitä seuraaviin yleisiin tarkoituksiin:

  • Samalla selaimella tehtyjen aiempien vierailujen tunnistaminen Sivustolla sekä vierailun aikana mahdollisesti tehtyjen valintojen tallentaminen ja muistaminen. Jos esimerkiksi rekisteröidyt Sivuston käyttäjäksi, saatamme käyttää evästeitä rekisteröitymistietojesi muistamiseen, jotta sinun ei tarvitsisi kirjautua Sivustolle aina sillä vieraillessasi. Voimme tallentaa myös salasanasi evästeeseen, jos valitset ruudun ”Kirjaudu automaattisesti sisään ensi kerralla”. Huomaathan, että evästeisiin tallennetut jäsentunnukset, salasanat ja muut käyttäjätiliin liittyvät tiedot salataan turvallisuussyistä. Jos et rekisteröidy Sivuston käyttäjäksi, evästeisiin ei tallenneta mitään henkilötietoja.
  • Jotta voisimme räätälöidä sinulle näytetyn sisällön ja mainokset sekä tällä että muilla sivustoilla. Jos esimerkiksi vierailet jollakin Sivustomme sivulla, me, palveluntarjoajamme tai kumppanimme asetamme automaattisesti evästeen, jolla selaimesi tunnistetaan, kun selailet muita internetsivuja, ja sinulle näytetään oletettujen kiinnostuksenkohteidesi mukaisia tietoja ja mainoksia selailun aikana. Saat lisätietoja verkkomainontakäytännöistämme ja omista valinnoistasi kohdasta ”Mukautettujen mainosten näyttäminen / omat valintasi”.
  • Sivuston toimintojen, tarjousten, mainosten ja lähettämiemme sähköpostiviestien tehokkuuden mittaaminen ja selvittäminen (sähköpostiviestien tehokkuutta mitataan selvittämällä, mitkä viestit avaat ja mihin viesteihin reagoit).
  • Jos paikallinen laki tämän sallii, voimme myös kerätä evästeiden avulla automaattisesti tietoja, jotka annat Sivustolla oleviin tietokenttiin, jotta voisimme ottaa sinuun yhteyttä ja kertoa Sivustolla olevista hyödyllisistä tiedoista.

 

Useimpien selainten ohjevalikossa kerrotaan, miten uusien evästeiden hyväksyminen estetään selaimessa, miten selain asetetaan ilmoittamaan uusien evästeiden vastaanottamisesta tai miten evästeet otetaan kokonaan pois käytöstä. Huomaathan, että jos et hyväksy Sivuston evästeitä, et ehkä voi käyttää monia Sivustolla olevista matkapalvelutyökaluista.

Edellä mainittujen evästeiden lisäksi Sivustolla käytetään paikallisesti tallennettuja objekteja eli ns. Flash-evästeitä. Niiden tarkoituksena on parantaa sivuston käyttökokemusta esimerkiksi tallentamalla käyttäjän valinnat ja asetukset, kuten äänenvoimakkuus- ja ääntenmykistysasetukset sekä Sivustolla oleviin animaatioihin liittyvät asetukset. Paikallisesti tallennetut objektit muistuttavat selainevästeitä, mutta niissä tallennetaan pelkkää tekstiä monimutkaisempia tietoja. Ne eivät voi yksinään tehdä mitään tietokoneessasi oleville tiedoille. Muiden evästeiden tavoin ne voivat käyttää vain sellaisia henkilötietoja, jotka olet itse antanut Sivustolla, eivätkä muut sivustot voi käyttää näitä evästeitä. Saat lisätietoja Flash-evästeistä ja niiden estämisestä Flash Playerin ohjesivulta.

Sivustolla saatetaan käyttää myös verkkojäljitteitä (joita kutsutaan myös läpinäkyviksi gif-kuviksi, pikselitunnisteiksi tai piilojäljitteiksi), jotka ovat pieniä, verkkosivun koodiin sisällytettyjä, yksilöllisellä tunnisteella varustettuja kuvatiedostoja ja toiminnoiltaan evästeiden kaltaisia. Käytämme verkkojäljitteitä sen selvittämiseen, miten käyttäjät siirtyvät Sivustollamme sivulta toiselle, ja evästeiden toimittamiseen tai tiedonvaihtoon niiden kanssa, sekä Sivuston toiminnan parantamiseen ja sen selvittämiseen, saavuitko Sivustolle jollakin ulkopuolisella sivustolla olevan mainoksen kautta. Saatamme antaa myös palveluntarjoajiemme käyttää verkkojäljitteitä, jotta voisimme selvittää, mitkä lähettämistämme sähköpostiviesteistä avataan, ja jotta voisimme seurata Sivuston kävijämääriä sekä käyttäjien Sivustolla tekemiä toimenpiteitä. Näin voimme paremmin mitata julkaisemamme sisällön ja tarjousten tehokkuutta.

Jos sinulla on jotakin kysyttävää evästeiden tai muiden tekniikkojen käytöstä, voit lähettää meille viestin täyttämällä asiakaspalvelu- ja palautelomakkeen.

 

 

MUKAUTETTUJEN MAINOSTEN NÄYTTÄMINEN / OMAT VALINTASI

Tällä Sivustolla kerätyt tiedot sinua kiinnostavien mainosten näyttämiseksi. Expedia haluaa toimittaa sinulle itseäsi kiinnostavaa sisältöä ja tietoja. Jotta voisimme tehdä näin, saatamme evästeiden ja muiden tekniikkojen avulla kerätä tietoja toiminnastasi Sivustolla. Käytämme näitä tietoja yhdessä muiden sinusta keräämiemme tietojen kanssa sellaisten mainosten näyttämiseen sekä omalla Sivustollamme että muilla sivustoilla, joiden odotamme kiinnostavan sinua. Jos esimerkiksi aloitat Expedian jäsenyyslomakkeen täyttämisen Sivustolla, saatat nähdä tällä tai jollakin muulla sivustolla Expediaan liittymistä koskevan mainoksen.

Huomaathan, että emme yhdistä Sivustolla tekemistäsi toimenpiteistä kerättyjä tietoja henkilötietoihin (kuten sähköpostiosoitteeseen) mainosten näyttämiseksi muilla sivustoilla. Emme myöskään jaa henkilötietojasi ulkopuolisille tahoille, jotta nämä voisivat näyttää sinulle mainoksia. Voit halutessasi estää tällä Sivustolla tekemiesi toimenpiteiden pohjalta räätälöityjen verkkomainosten näyttämisen muilla sivustoilla napsauttamalla tätä tai tätä. Huomaathan, että jos estät räätälöidyt mainokset, näet silti verkkomainoksia, mutta ne ovat yleisluontoisempia eivätkä välttämättä kiinnosta sinua niin paljon kuin räätälöidyt mainokset.

Liikekumppaneidemme ja mainosverkostojen keräämät tiedot sinua kiinnostavien mainosten näyttämiseksi. Tällä Sivustolla näytetyt mainokset ovat joko meidän tai jonkin palveluntarjoajamme julkaisemia. Saatamme antaa myös ulkopuolisten tahojen kerätä tietoja selainkäyttäytymisestäsi evästeiden ja muiden tekniikkojen avulla. Ulkopuoliset tahot ovat joko (1) liikekumppaneitamme, jotka keräävät tietoja siitä, katsotko heidän Sivustolla julkaisemiaan mainoksia ja reagoitko niihin, tai (2) mainosverkostoja, jotka keräävät tietoja kiinnostuksenkohteistasi, kun katsot tai reagoit joihinkin heidän eri sivustoilla julkaisemiinsa mainoksiin. Näitä ulkopuolisten tahojen keräämiä tietoja käytetään ominaisuuksiesi, kiinnostuksenkohteidesi tai mieltymystesi arviointiin ja oletettujen kiinnostuksenkohteidesi mukaisesti räätälöityjen mainosten näyttämiseen sinulle sekä tällä että muilla sivustoilla. Emme anna näiden tahojen kerätä henkilötietojasi (kuten sähköpostiosoitettasi) Sivustoltamme, emmekä jaa henkilötietojasi heidän kanssaan.

Huomaathan, että emme voi vaikuttaa siihen, mitä evästeitä tai muita tekniikkoja nämä tahot käyttävät kiinnostuksenkohteidesi selvittämiseen, eikä tämä Yksityisyydensuojakäytäntö koske näiden tahojen tietojenkäsittelykäytäntöjä. Jotkin näistä yrityksistä kuuluvat Network Advertising Initiative -toimialajärjestöön, jonka kautta voit yhdessä paikassa estää järjestön jäsenten julkaisemat kohdistetut mainokset. Saat lisätietoja napsauttamalla tätä tai tätä.

Evästeidenvaihtoa käyttävien yritysten keräämät tiedot sinua kiinnostavien mainosten näyttämiseksi. Muiden verkossa toimivien yritysten tavoin Expediakin osallistuu evästeidenvaihtoon, jossa käyttäjien selainkäyttäytymisestä kerätään nimettömiä tietoja evästeiden ja muiden tekniikkojen avulla, ja jossa tiedot jaetaan eri aihealueisiin (tällainen on esimerkiksi matkailu). Tiedot aihealueista jaetaan ulkopuolisille tahoille, kuten mainostajille ja mainosverkostoille, jotta ne voisivat räätälöidä mainokset käyttäjän oletettuihin kiinnostuksenkohteisiin. Emme jaa henkilötietojasi (kuten sähköpostiosoitettasi) tällaisten yritysten kanssa, emmekä anna näiden yritysten kerätä henkilötietojasi Sivustoltamme. Napsauta tätä, jos haluat lisätietoja evästeidenvaihdosta tai siitä, miten voit nähdä ne aihealueet, jotka liittyvät tietokoneellesi tallennettuihin evästeisiin, ja siitä, miten voit kieltäytyä osallistumasta näihin vaihto-ohjelmiin.

Do-Not-Track-signaalit ja muut vastaavat menetelmät. Osa verkkoselaimista voi lähettää selaimella käytettäville sivustoille seurannan kieltäviä Do-Not-Track-signaaleja. Tämä on toteutettu eri tavoin eri verkkoselaimissa, joten aina ei ole selvää, onko näiden signaalien käyttö käyttäjän toivomusten mukaista tai onko hän edes tietoinen niistä. Eräs johtava internetin standardeista päättävä organisaatio käsittelee asiaa parhaillaan ja aikoo määritellä, miten verkkosivustojen tulisi käsitellä näitä signaaleja. Expedia ei toistaiseksi reagoi näihin signaaleihin. Kun lopullinen standardi on laadittu ja hyväksytty, arvioimme signaalien käsittelylogiikan uudelleen.

 

EXPEDIAN MOBIILI- JA TABLETTISOVELLUSTEN KÄYTTÄMINEN (”MOBIILISOVELLUKSET”)

Kun käytät jotakin Expedian mobiilisovellusta, esimerkiksi Partner Central -sovellusta, keräämme ja käytämme tietojasi samalla tavalla ja samoihin käyttötarkoituksiin kuin Sivustollamme.

Saatamme käyttää myös muita tietoja, joita keräämme automaattisesti, kun käytät mobiilisovelluksiamme. Keräämme tarkalleen ottaen seuraavanlaisia tietoja:

  • Keräämme tietoja siitä, mitä mobiilisovelluksen toimintoja käytät. Näiden tietojen avulla voimme selvittää, mitkä mobiilisovellustemme osa-alueet kiinnostavat asiakkaitamme eniten. Tämä auttaa meitä kehittämään mobiilisovellustamme. Tähän tarkoitukseen keräämistämme tiedoista ei voida tunnistaa sinua.
  • Mobiilisovellus lähettää meille myös virhetietoja, jos siinä ilmenee jokin vika tai se pysähtyy. Tietojen avulla voimme tutkia virhettä tarkemmin ja parantaa mobiilisovelluksen tulevien versioiden vakautta. Mobiilisovellus lähettää virheraporttien mukana myös tietoja mobiililaitteen tyypistä ja versiosta, UID-tunnuksesta, virheen ajankohdasta, käytetystä toiminnosta ja sovelluksen tilasta virheen tapahtumishetkellä. Emme käytä näitä tietoja mihinkään muuhun tarkoitukseen kuin virheen tutkimiseen ja korjaamiseen.

Voit aina valita, mitä tietoja mobiilisovellus lähettää meille. Voit hallita tiedonsiirtoa muuttamalla joko mobiilisovelluksen tai mobiililaitteesi asetuksia. Voit myös poistaa mobiilisovelluksen mobiililaitteestasi kokonaan ja käyttää palvelujamme verkkosivustomme kautta.

Miten suojaamme tietosi

Haluamme, että voit käyttää Sivustoa luottavaisin mielin, ja olemme sitoutuneet suojaamaan keräämämme tiedot. Mikään verkkosivusto ei voi taata täydellistä turvallisuutta, mutta käytämme asianmukaisia hallinnollisia, teknisiä ja fyysisiä suojausmenetelmiä antamiesi henkilötietojen suojaamiseen. Henkilötiedot on esimerkiksi rajattu vain valtuutettujen työntekijöiden käsiteltäviksi, ja he saavat käsitellä niitä vain sallittujen liiketoimintojen suorittamiseen. Lisäksi käytämme salausta, kun siirrämme arkaluontoisia henkilötietoja järjestelmäsi ja omien järjestelmiemme välillä. Käytämme myös palomuureja ja tietomurtojen havaitsemisjärjestelmiä, jotta valtuuttamattomat henkilöt eivät pääsisi käsiksi tietoihisi.

 

Lasten yksityisyydensuoja

Sivustoa ei ole suunnattu lapsille, emmekä tietoisesti kerää alle 13-vuotiaiden henkilötietoja. Jos lapsi, jonka tiedämme olevan alle 13-vuotias, lähettää meille henkilötietojaan, käytämme tietoja ainoastaan vastataksemme lapselle ja kertoaksemme hänelle, että voimme ottaa hänen henkilötietonsa vastaan vain hänen huoltajansa suostumuksella.  Jos sinulla on syytä uskoa, että hallussamme voisi olla alle 13-vuotiaan lapsen tietoja, ota meihin yhteyttä osoitteessa lodgingpartnersolutions@expedia.com.

 

Ulkoiset linkit

Tämä Yksityisyydensuojakäytäntö ei koske sellaisia ulkopuolisten tahojen sivustoja, joille voidaan siirtyä Sivustollamme olevista linkeistä. Suosittelemme tutustumaan ulkopuolisten sivustojen yksityisyydensuojalausekkeisiin ja selvittämään, miten sivustoilla kerätään, käytetään ja paljastetaan henkilötietoja.

 

SIVUSTOLLAMME vierailu Yhdysvaltojen ulkopuolelta

Jos käytät Sivustoamme muualla kuin Yhdysvalloissa, muista, että tietosi voidaan siirtää Yhdysvaltoihin ja niitä voidaan tallentaa ja käsitellä siellä, sillä palvelimemme ja keskustietokantamme sijaitsevat Yhdysvalloissa. Yhdysvaltojen ja muiden maiden tietosuojalait ja muu lainsäädäntö ei ehkä takaa samantasoista suojaa kuin omassa maassasi, mutta voit olla varma siitä, että pyrimme varmistamaan yksityisyydensuojasi. Palvelujamme käyttämällä ilmoitat samalla ymmärtäväsi sen, että tietojasi siirretään tiloihimme ja jaetaan ulkopuolisille tahoille tässä käytännössä kuvatuilla tavoilla.

 

Tämän Yksityisyydensuojakäytännön muutokset

Saatamme milloin tahansa muokata tai muuttaa tätä Yksityisyydensuojakäytäntöä.  Sivun yläosassa ilmoitetaan ajankohta, jolloin Yksityisyydensuojakäytäntö on viimeksi tarkistettu, ja sen ehdot ovat voimassa tästä ajankohdasta alkaen.

 

Yhteydenottotavat

Jos sinulla on jotakin kysyttävää tästä Yksityisyydensuojakäytännöstä, voit lähettää tiedustelusi seuraavaan osoitteeseen:

Expedia Group, Att: Lodging Product Marketing, 333 108th Ave NE, Bellevue, WA 98004, USA.

lodgingpartnersolutions@expedia.com. Jos sinulla on jotakin kysyttävää evästeiden tai muiden tekniikkojen käytöstä, voit lähettää meille viestin täyttämällä asiakaspalvelu- ja palautelomakkeen.