Deze website maakt gebruikt van cookies voor statistieken, navigatiefuncties en advertenties. Door op deze site te blijven of door 'Ik ga ermee akkoord' te selecteren, stemt u ermee in dat we cookies gebruiken. Meer informatie. Manage settings.

Expedia-samenwerking helpt bij het verhogen van boekingen voor Amerikaanse B&B

The Inn at Elk River, VS

The Inn at Elk River, gelegen in het hart van de Blue Ridge Mountains in North Carolina, is een familiaal beheerd bed and breakfast. De herberg ligt vlak bij verschillende skigebieden, biedt een ruim aantal buitenactiviteiten en ligt in de buurt van een kleine stad waar gasten de lokale winkels kunnen verkennen en bezoeken.

De zichtbaarheid die Expedia levert heeft voor gasten gezorgd die we anders nooit zouden hebben gezien.

John Lowery

In 1996 werd Manning House – een koloniale herberg en replica van een koloniale woning uit Williamsburg – gekocht en gerenoveerd door John Lowery, zijn vrouw en twee andere bevriende stellen. De herberg heeft acht slaapkamers, elk met een eigen badkamer, open haard en een eigen persoonlijkheid.

John Lowery en zijn zakenpartners hebben van klantenservice en -ervaring de hoogste prioriteit gemaakt. “We verkopen goede gastvrijheid en bedden, dat is en zal altijd onze focus zijn,” zei John Lowery. Het bieden van een hoogwaardige klantenservice, waar gasten zich thuis kunnen voelen, is een belangrijke missie van de bed and breakfast.

Lokale zichtbaarheid

De herberg heeft altijd een gestage stroom bezoekers getrokken die de lokale regio komen bezoeken. De herberg ligt echter verscholen in de North Carolina Mountains en ver weg van een hoofdweg, zodat de gasten beperkt bleven tot mensen die specifiek naar die regio wilden reizen. John had al een aantal jaren van Expedia gehoord, maar ging ervan uit dat ze als bed and breakfast van acht slaapkamers de samenwerking met een online reisbureau niet konden veroorloven. Maar toen een lokale Market Manager contact opnam met John, gebruikte hij de vergadering om zijn opties te verkennen en realiseerde zich dat dit helemaal niet het geval was. “We waren aangenaam verrast, zelfs geschokt, dat het niet zo was” zei John Lowery. “Onze Market Manager was erg professioneel en binnen 20 minuten waren we klaar om ons te registreren.”

Zichtbaarheid/Marketing

Tijdens de eerste gesprekken was John verrast te horen hoeveel merken en verkooppunten Expedia kon bieden aan partners. Sinds hun registratie in mei 2016 is de zichtbaarheid van de herberg aanzienlijke gegroeid bij haar klanten. “De zichtbaarheid die Expedia levert heeft voor gasten gezorgd die we anders nooit zouden hebben gezien,” aldus John Lowery. “We hadden een stel uit Ierland die via Expedia hadden geboekt en zeiden dat ze zeker zouden terugkeren. Dat zijn klanten die niet zouden hebben geboekt zonder ons partnerschap met Expedia.”

Meer boekingen

“Zeggen dat we blij zijn, is een understatement,” zei John, die verklaarde dat Expedia gemiddeld 30 tot 45 boekingen per maand bezorgde, wat een stijging van ongeveer 20-25% betekent. Voor John werkt het Expedia-partnerschap erg goed. Hij zou liever samen met Expedia werken dan betalen voor een advertentie, want werken met Expedia zorgt voor veel meer zichtbaarheid en is meer kosteneffectief. Een ander leuk aspect voor hem is dat hij Expedia niet hoeft te betalen tenzij een gast daadwerkelijk in de herberg verblijft. “Als klein bedrijf kan ik iedereen aanraden deze kans te benutten, omdat het voor ons een geweldige ervaring is geweest,” zei John.

De focus op klantenservice van zijn Market Manager vond weerklank bij John, aangezien dat ook de eerste prioriteit was van de herberg en een van de redenen waarom ze zo tevreden zijn met Expedia.

“Onze registratie bij Expedia is de beste beslissing die we hebben genomen,” aldus John Lowery, “ik kan niet genoeg goede dingen zeggen over de resultaten die we hebben gezien en de service die het management-team heeft geboden.”

Meer succesverhalen

Expedia-aanbiedingen geven een boost aan boekingsvolume

Le Grand Karuizawa, Japan

Artikel lezen

Expedia levert hoogwaardige internationale boekingen

Hotel Kazurabashi, Japan

Artikel lezen

Expedia-boekingen hebben langere boekingstermijnen

Keiryuso Shiorie, Japan

Artikel lezen