Dette nettstedet bruker cookies og lignende teknologi for analyser, personlig tilpasning, funksjoner for sosiale medier og markedsføring. Les mer. Administrer innstillinger.

Expedia-kampanjer gir økt antall bestillinger

Le Grand Karuizawa i Japan

Vi bestemte oss for å samarbeide med Expedia Group i april 2016, etter at vi så en markant vekst i den innkommende turismen i markedet vårt. Kontraktsprosessen var enkel. Vi trengte kun å bekrefte det hele online og oppgi informasjon om romtyper og prisplaner, og deretter opprettet Expedia Group dem for oss. Etter at dette var gjort, lastet vi opp priser og ledige rom gjennom vår Channel Manager, og deretter gikk hotellet vårt live. Ved å velge forretningsmodellen Expedia Collect reduserte vi risikoen ved manglende oppmøte.

Etter at vi begynte å ta i bruk kampanjer på Expedia PartnerCentral, økte vi antall bestillinger kraftig.

Hideo Maruyama
Daglig Leder

Etter å ha tatt i bruk kampanjer i Expedia Group Partner Central, som er en plattform med en rekke administrative verktøy for hotelleiere, så økte bestillingene våre kraftig. Vi så en flott utvikling etter at vi satt opp medlemstilbud. Disse kampanjene gjør hotellet vårt mer attraktivt for medlemmer av Expedia Group ved at vi tilbyr eksklusive fordeler og Rewards-poeng, og dette hjalp oss med å få flere bestillinger. Sammenlignet med innenlandske onlinereisebyråer har bestillinger fra Expedia Group lengre bestillingsvindu. 40 % av våre bestillinger har nå et bestillingsvindu på over 30 dager.

Nå som hotellet vårt er live, er Expedias support-team fremdeles tilgjengelig for å hjelpe oss med å oppdatere romtyper, prisplaner og kampanjer.

Flere suksesshistorier

Expedia sørger for verdifulle internasjonale bestillinger

Hotel Kazurabashi i Japan

Les artikkel

Lengre bestillingsperioder med Expedia

Keiryuso Shiorie i Japan

Les artikkel

Hotellgruppe forbedrer sin snittpris gjennom partnerskapet med Expedia

Royal Cliff Hotels Group i Thailand

Les artikkel