Dette nettstedet bruker cookies og lignende teknologi for analyser, personlig tilpasning, funksjoner for sosiale medier og markedsføring. Les mer. Administrer innstillinger.

Expedia sørger for verdifulle internasjonale bestillinger

Hotel Kazurabashi i Japan

Vi begynte å samarbeide med Expedia for å tiltrekke utenlandske reisene til vår ryokan fordi Expedia Group sørger for eksponering gjennom mange velkjente varemerker, som for eksempel Hotels.com, Travelocity og trivago.

20 % av våre totale bestillinger kommer nå fra utenlandske reisende

Eiji Taniguchi
Administrerende Direktør

Siden vi ble med i Expedia Group kommer 20 % av våre bestillinger nå fra utenlandske reisende.

Gjester som bestiller opphold på overnattingsstedet vårt gjennom nettstedene til Expedia Group, kommer ofte fra velstående asiatiske land, som for eksempel Hongkong og Singapore, og de er ute etter overnatting og service på høyeste nivå.

Med Expedia Group trenger vi ikke bekymre oss om at gjestene ikke dukker opp når de har bestilt rom, ettersom vi bruker betalingsmodellen Expedia Group Collect, der betalingen blir tatt på bestillingstidspunktet. Ved å bruke en Channel Manager har vi også kunnet administrere våre priser og tilgjengelighet uten å støte på noen problemer så langt.

Expedia Partner Central er en plattform som gjør det mulig for hotelleiere å administrere hotellene sine på tvers av Expedia Groups nettsteder, samtidig som den tilbyr en rekke nyttige verktøy. Innholdspoengsummen forteller oss hvor attraktiv vår ryokan er for potensielle kunder, og gjennom konkurrentgruppen vår får vi informasjon om andre overnattingssteder i nærheten.  Når vi ønsker å sette opp en kampanje, trenger vi bare å velge en tidsperiode og rabatten vi gir i prosent. Alt dette gjør det raskt og enkelt å administrere overnattingsstedet vårt gjennom Expedia Partner Central.

Flere suksesshistorier

Expedia-kampanjer gir økt antall bestillinger

Le Grand Karuizawa i Japan

Les artikkel

Lengre bestillingsperioder med Expedia

Keiryuso Shiorie i Japan

Les artikkel

Hotellgruppe forbedrer sin snittpris gjennom partnerskapet med Expedia

Royal Cliff Hotels Group i Thailand

Les artikkel