Den här webbsidan använder cookies för navigering, annonser och webbanalys. Genom att fortsätta surfa eller klicka i ditt godkännande accepterar du vår användning av cookies. Läs mer

Expediabokningar har längre bokningsfönster

Keiryuso Shiorie, Japan

Vi registrerade oss med Expedia Group för att fylla våra tillgängliga rum med internationella resenärer på veckodagarna och under lågsäsong. Vi började samarbeta med Expedia Group i december 2016. Sedan dess har vi sett en stor ökning i bokningar från internationella kunder.

Vi har sett en stor ökning i bokningar från internationella kunder

Yuta Saito
VD

Det tog inte lång tid innan vi fick våra första bokningar genom Expedia Group. Vi har börjat få in bokningar med längre bokningsfönster, på upp till två månader. Allt eftersom vi har fått fler recensioner har även bokningarna börjat öka. Plattformen Expedia Partner Central erbjuder en mängd olika verktyg som hjälper partners hantera sina boenden på alla Expedias sidor. Efter bara en månad med Expedia började vi delta i säsongskampanjer genom Expedia Partner Central.

Expedias kundtjänst har den bästa servicen av alla internationella onlineresebyråer i Japan. Jag är tacksam för att Expedia alltid svarar så snabbt på mina frågor och vill gärna fortsätta samarbetet med Expedia Group även i framtiden.

Fler berättelser

Expediakampanjer hjälper till att öka bokningar

Le Grand Karuizawa, Japan

Läs artikeln

Expedia främjar värdefulla internationella bokningar

Hotel Kazurabashi, Japan

Läs artikeln

Hotellkedja ökar ADR genom samarbete med Expedia

Royal Cliff Hotels Group, Thailand

Läs artikeln