Den här sidan använder cookies och liknande teknologi för att kunna föra statistik, skräddarsy innehåll, erbjuda funktioner för sociala medier och i reklamsyften. Läs mer. Justera dina inställningar.

Expediakampanjer hjälper till att öka bokningar

Le Grand Karuizawa, Japan

Vi beslutade oss för att börja samarbetet med Expedia Group i april 2016, efter en ökning av utländska turister till vår marknad. Avtalsprocessen var enkel; det var bara att bekräfta online och fylla i uppgifter om rumstyper och prisplaner, så skapade Expedia Group dem åt oss. När vi hade registrerat oss laddade vi upp våra priser och vårt utbud genom vår Channel Manager, och sen var hotellet live. Vi valde betalningsmodellen Expedia Collect för att minska risken för uteblivna gäster.

När vi började använda kampanjerna på Expedia PartnerCentral ökade våra bokningar dramatiskt

Hideo Maruyama
General Manager

När vi började använda kampanjerna på Expedia Partner Central, en plattform med en mängd administrativa verktyg för hotellägare, ökade våra bokningar dramatiskt. Vi fick bra respons när vi registrerade oss för att delta i medlemserbjudanden. Sådana kampanjer gör att boendet lockar fler Expediamedlemmar, eftersom man erbjuder exklusiva förmåner och lojalitetspoäng, och det gjorde att vi fick in fler bokningar. Jämfört med de japanska onlineresebyråer vi använder oss av har vi funnit att bokningar från Expedia har längre bokningsfönster. 40% av våra bokningar har nu bokningsfönster på över 30 dagar.

Sedan vårt hotell gick live har Expedias kundtjänst alltid funnits till hand för att hjälpa oss att uppdatera rumstyper, prisplaner och kampanjer.

Fler berättelser

Expedia främjar värdefulla internationella bokningar

Hotel Kazurabashi, Japan

Läs artikeln

Expediabokningar har längre bokningsfönster

Keiryuso Shiorie, Japan

Läs artikeln

Hotellkedja ökar ADR genom samarbete med Expedia

Royal Cliff Hotels Group, Thailand

Läs artikeln