Den här webbsidan använder cookies för navigering, annonser och webbanalys. Genom att fortsätta surfa eller klicka i ditt godkännande accepterar du vår användning av cookies. Läs mer

Hotellkedja ökar ADR genom samarbete med Expedia

Royal Cliff Hotels Group, Thailand

Vi började samarbeta med Expedia Group för att vi ville dra nytta av efterfrågan online och öka kännedomen om vårt hotell globalt. Efter några månaders samarbete hade våra bokningar ökat väsentligt. Expediabokningarna bidrog till våra intäkter från onlinekanaler och hjälpte oss att förbättra vårt snittpris per natt (ADR). Nu har vi samarbetat med Expedia Group i 10 år.

”Vår onlineproduktion ökade med över 50% år 2016.”

Nuegruthai Thumwonk
Intäktsansvarig

Expedia Partner Central är ett verktyg som gör att hotellägare kan hantera sina boenden online dygnet runt för alla Expedias bokningssidor. Plattformen har många användbara funktioner som gör att vi kan skapa, hantera och analysera den produktion som kommer från varje kampanj vi har med Expedia Group. Dessutom kan vi se marknadstrender på ett eget urval av konkurrerande hotell, vilket verkligen hjälper när det kommer till att fatta snabba beslut om priser och erbjudanden.

Expedias Market Management-team ger oss också information om marknaden och råd om vilka försäljningsstrategier som lämpar sig online. Vår onlineproduktion ökade med över 50% år 2016, tack vare Expedias engagemang, stöd och samarbete.

Fler berättelser

Expediakampanjer hjälper till att öka bokningar

Le Grand Karuizawa, Japan

Läs artikeln

Expedia främjar värdefulla internationella bokningar

Hotel Kazurabashi, Japan

Läs artikeln

Expediabokningar har längre bokningsfönster

Keiryuso Shiorie, Japan

Läs artikeln